4 Nisan 2013 Perşembe

24. Dönem Burdur Milletvekilleri


AK Parti 24. dönem Burdur Milletvekili - Bayram ÖZÇELİK
Bayram Özçelik, 1 Ekim 1966'da Burdur'da doğdu. Babasının adı Osman, annesinin adı Vesile'dir.
Diş Hekimi; Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini bitirdi.
Serbest diş hekimi olarak çalıştı. Antalya ve Isparta Diş Hekimleri Odası Burdur Temsilcisi oldu. Burdur Gençlik Spor Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulundu. Burdur Sultan Süleyman Kültür Eğitim Vakfı Başkanlığı görevini yürüttü.
22 ve 23. Dönemde Burdur Milletvekili seçildi. 22 ve 23. Dönemde TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği yaptı. 23. Dönemde Asya Parlamenter Asamblesi (APA) Türk Grubu Üyesi oldu. 24. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği görevine yeniden seçildi.
Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Özçelik, evli ve 3 çocuk babasıdır.

AK Parti 24. dönem Burdur Milletvekili - Hasan Hami YILDIRIM
H. Hami Yıldırım, 1963'de Burdur Bucak'da doğdu. Baba adı Arif, anne adı Melahat'tır.
Şehir Plancısı Dr.; ODTÜ MF Şehir ve Bölge Planlama Bölümünü bitirdi. Aynı üniversiteden yüksek lisans, SÜ'nden doktora derecesini aldı.
GÜ ŞBP Bölümüne araştırma görevlisi olarak başladı. Başbakanlık Çevre Müsteşarlığında uzman yardımcılığı ile Çevre Bakanlığında Şb. Md.lüğü görevlerinde bulundu. Serbest olarak şehir plancılığı ve yöneticilik yaptı. SÜ ŞBP Bölümü öğretim görevlisi ve Başkan Yardımcısı oldu. Bayındırlık ve İskân Bakanlığında Genel Müdür ve Müsteşar Yardımcısı olarak görev yaptı. Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma (KTVK) Yüksek Kurulu Üyeliği, İzmir 1. KTVK Bölge Kurulu Başkanlığı, YOİKK ve İDKK Üyeliği, Yatırım Yeri Teknik Komite Başkanlığı, AB Odak Noktası görevlerinde bulundu. OECD tarafından basılan Türkiye'nin Çevre Politikaları kitabının danışmanlığını yaptı. İmar, çevre ve ulaşım konularında yurt içi ve dışında çalışmalarda bulundu. Ulus Tarihi Kent Merkezi yarışmasında ekiple birlikte 2. oldu.
Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Yıldırım, evli ve 3 çocuk babasıdır.

CHP 24. dönem Burdur Milletvekili - Ramazan Kerim ÖZKAN
Ramazan Kerim Özkan, 6 Ekim 1958'de Burdur'da doğdu. Babasının adı Ahmet Necati, annesinin adı Ayşe'dir.
Veteriner Hekim; Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesini bitirdi.
Antalya Korkuteli ilçesinde kamuda 4 yıl görev yaptıktan sonra serbest veteriner hekim olarak 15 yıl çalıştı. Antalya İl Genel Meclisi üyeliğine seçildi. Veteriner Hekimler Odası ve Atatürkçü Düşünce Derneği üyeliği görevlerinde bulundu.
22 ve 23. Dönemde Burdur Milletvekili seçildi.
İyi düzeyde Almanca bilen Özkan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder